Verkeerssituaties veilig en goed geregeld

Verkeer

Veiligheid bij onveilige situaties

Wegwerkzaamheden, omleidingen, ongelukken …! Voor weggebruikers zijn het die ongewone en afwijkende verkeerssituaties die om extra alertheid vragen. Duidelijke aanwijzingen en een strakke organisatie zorgen ervoor dat de doorstroming vlotjes verloopt. Verkeersregeling is een vak. Een vak dat Veneberg beheerst tot in de puntjes.

Opleidingen voor verkeersregelaars

We beoefenen niet alleen het vak, we leiden ook mensen op tot professioneel verkeersregelaar. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat bij Veneberg alle kennis en ervaring aanwezig is. De beroepsopleidingen Verkeersregelaar en Beroepsverkeersregelaar worden in ons eigen opleidingscentrum gegeven. Of incompany als u meerder deelnemers hebt. In het laatste geval wordt de training volledig afgestemd op uw werksituatie en organisatie. De opleidingen worden afgesloten met een officieel theorie en praktijk examen. 99% van onze cursisten slaagt.

Verkeersregelaars inhuren

Niet alleen de overheid zoals een gemeente, de provincie en Rijkswaterstaat huren Veneberg verkeersregelaars in, ook het bedrijfsleven doet regelmatig een beroep op ons team. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van speciaal transport of voor verkeersregeling bij onoverzichtelijke in- en uitritten van bouwplaatsen.

Competenties

Onze verkeersregelaars zijn breed opgeleid. Niet alleen vaktechnisch; qua verkeersinzicht, verkeersregels, wetgeving en coördinatie, maar ze zijn ook communicatief vaardig. En competent als het gaat om ‘omgang met agressie’ en beheersing van de-escalatietechnieken. Hiervoor volgen onze verkeersregelaars regelmatig opfriscursussen om scherp te blijven.

  • Verkeersregelaar
  • Opleiding beroepsverkeersregelaar
  • Verkeersregelaars inhuren