Veiligheid voor klant en medewerker

Winkelsurveillance

Betere preventie, hogere pakkans

Het is de essentie van winkelsurveillance; voorkomen en optreden. Een beveiliger op de winkelvloer laat criminelen wel 2x nadenken om in de fout te gaan. De preventieve werking van herkenbare security beperkt het aantal winkeldiefstallen. Dat is een feit. Voor winkelpersoneel en klanten is het een stuk prettiger werken en winkelen met een surveillant in de buurt.

Ge├╝niformeerd of in burgerkleding

Ge├╝niformeerd of in burgerkleding? Of beide? De keuze hiervoor maakt u op basis van het winkeloppervlak en het product dat u verkoopt. Maar ook de (beperking van) bewakingstechniek kan hierin bepalend zijn. De combinatie is het sterkst omdat de pakkans vele malen groter is. Deze vorm van beveiliging zal door klanten en medewerkers gewaardeerd worden. Goed voor uw imago en goed voor de omzet.

Meer dan beveiligen

Onze mensen doen meer dan alleen winkelbeveiliging. Zij beschermen uw klanten ook tegen tasjesroof en zakkenrollen. Zij weten precies hoe ze in deze situaties moeten optreden binnen de juridische grenzen. Verder zijn ze in te zetten voor ondersteunende taken; zoals gastheerschap en klantenservice, brandpreventie en eerste hulp.